Programa de Masoveria Urbana

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 00:00

Inici del Programa de Masoveria Urbana a Sobremunt

"Com hem anat explicant a les diverses assemblees veïnals, fa temps que des de l'Ajuntament estem treballant en actuacions que possibilitin la mobilització al mercat de lloguer dels habitatges buits amb l'objectiu que puguin ser residència per aquelles persones que vulguin establir-se al municipi de manera habitual.

 

Ho fem perquè a Sobremunt no hi ha parc d'habitatge per llogar tot i haver-hi habitatges desocupats i, en determinades ocasions, hem rebut peticions de persones que hi estarien interessades. A més, podria ser una oportunitat per les persones propietàries per a fer possible reformes o rehabilitar aquests edificis en desús.

 

És per això que si hi ha alguna persona interessada en poder viure a Sobremunt i/o alguna persona propietària que pogués estar interessada en parlar o informar-se de la possibilitat d'establir un contracte de masoveria urbana, que es posi en contacte amb l'Ajuntament a través del telèfon 93 852 70 71, el correu electrònic sobremunt@diba.cat o del grup de whatsaap veïnal.

 

Recordem que a les ordenances fiscals hi ha aprovades bonificacions a l'IBI i l'ICIO (obres) en relació a aquestes actuacions. Hem sol·licitat suport tècnic a la Diputació de Barcelona, la qual ens acompanyarà en el disseny del projecte, a l'espera de rebre peticions per valorar aquesta possibilitat."

Darrera actualització: 12.02.2019 | 09:26