Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
14:03 - 24/01/2019

Ajuntament de Sobremunt

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

Nou web Institucional

20-11-2013

Estrenem web. L'ajuntament de Sobremunt estrena pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

Entre les noves funcionalitat, el més important és que podreu iniciar els tràmits per Internet d’una manera segura sense necessitat de venir a l’Ajuntament. També l'usuari pot augmentar o disminuir el cos de lletra segons les seves necessitats, complint així la normativa d'accessibilitat, es pot visionar amb telèfons i altres dispositius mòbils, té un cercador, permet veure el web en altres idiomes a través de la tecnologia Google i la subscripció a un butlletí electrònic per rebre les les últimes novetats penjades al web i la subscripció a diversos canals RSS, així com la possibilitat de penjar i veure vídeos.

Durant aquest temps el personal de l'Ajuntament acabarà d'ajustar continguts i funcionalitats. Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra col·laboració. Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contacte, per correu electrònic sobremunt@diba.cat, de forma presencial a les oficines municipals o per telèfon.

La nova pàgina web, impulsada per l’Ajuntament, no ha suposat cap cost pel municipi, ja que ha comptat amb el suport tècnic i econòmic de l’Oficina d’Assistència en Administració Electrònica de la Diputació de Barcelona.

 

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Sobremunt

CIF: P0827100I

Cal Tic

93 852 70 71

E-Mail: sobremunt@diba.cat

Amb la col·laboració de