Salutació de l'Alcalde

Benvinguts/des a la web de l’Ajuntament de Sobremunt,

Aquesta finestra oberta al món des d’un petit poble a cavall de la Plana de Vic i descansant a l’Altiplà del Lluçanès pretén ser un instrument complementari més de l’Ajuntament en la seva aposta inequívoca per a la democràcia participativa i la transparència en la gestió.

Des d’aquest portal es podrà accedir a les diferents actes de les assemblees de veïns i veïnes, fent efectius els compromisos adquirits de participació veïnal i rendició de comptes dels càrrecs electes. També, i en primera instància, a l’ordre del dia dels Plens municipals essent possible a posteriori consultar les actes dels mateixos. I per a poder conèixer-nos una mica millor, la pàgina web incorpora també diferents apartats que permetran apropar-vos informació d’interès del nostre municipi.

Com a novetat i d’acord a la implantació de les noves tecnologies a l’administració municipal, el portal permet fer tràmits en línia des de la Seu Electrònica, la qual facilitarà la gestió i possibilitarà conèixer l’actualitat del municipi.

I abans concloure aquestes quatre ratlles de benvinguda m’agradaria tornar a emfasitzar la necessitat de ser tots i totes Sobremunt. I és que creiem que en un poble tan petit com el nostre hauria de ser la participació activa, constructiva i amistosa dels veïns i veïnes de cada casa i/o família qui decidís el dia a dia de la política municipal. I fer-ho detectant les necessitats, les oportunitats i les mancances que hi pugui haver per satisfer-les, aprofitar-les i solucionar-les. Entre tots i totes, de manera transparent i participativa.


Albert Güell Vallbona
Alcalde

Darrera actualització: 11.02.2019 | 13:16
Darrera actualització: 11.02.2019 | 13:16